Raikkaat valkoviinit sopivat äyriäisille ja kanalle

Tervetuloa!

Andalucian valkoviinit ovat raikkaan hedelmäisiä ja sopivat mainiosti täydentämään kasvisruokia sekä äyriäis- ja kanaruokia.

Valkoviinit

Chile

Arte Noble Sauvignon Blanc 16 cl 9,40 € / 1/1 42,00 €

Vaalean keltainen, hienon vihertävä. Tuoksu sitruunainen, karviaiseen ja parsaan vivahtava. Suutuntuma tyylikkään hapokas.

 

Espanja

Ferriol White Organic 1/1 44,00 €
Chardonnay, Xarello, Syrah. Vaalean kellertävä ja kirkas. Tuoksu on vivahteikas ja siitä voi erottaa hunajaa, kevyttä yrttisyyttä, vaaleita kukkia ja eksoottisia hedelmiä. Maku mineraalinen, hedelmäinen ja raikkaan hapokas.

 

Espanja

Principe De Viana Chardonnay 16 cl 9,80€ / 1/1 44,00 €
Keskitäyteläinen, raikkaan hedelmäinen. Tuoksua siivittävät trooppiset hedelmät ja sitruksen aromit sekä tammitynnyrikypsytyksen mukanaan tuomat paahteisuus ja vanilja. Suutuntuma on kuiva ja raikkaan hedelmäinen.

Espanja

Coral Do Mar Albarino 1/1 57,00 €

Väri kirkkaan kullankeltainen, hieman oljensävyinen. Tuoksu aromikas ja tuoreen hedelmäisen mausteinen, mukana mineraalisuutta, vihreää omenaa, vaaleaa kukkaa, hienoista sitruunaisuutta sekä limeä. Maku pehmeän samettinen, silti raikas ja tuore, miellyttävän mausteinen ja hedelmäinen sekä lievästi hapokas, mukana sitrusta, nuorta hedelmää ja kukkaisuutta.

Saksa

Prüm Riesling Halbtrocken 16 cl 11,30 € / 1/1 51,00 €

Runsas hedelmäisyys on hyvin tasapainossa tuntuvan hapokkuuden kanssa. Sopii erinomaisesti esimerkiksi currylla tai chilillä maustetuille äyriäisille tai kanalle, myös kasvisruoille. Puolikuiva.