Korkeatasoinen pihviravintola Porissa

Tervetuloa!

Ravintola Andalucia on korkeatasoinen pihviravintola Porin keskustassa. Meidät tunnetaan erityisesti pihveistämme, mutta tarjoilemme myös muun muassa raikkaita salaatteja sekä paellaa. 

Kokeneet kokkimme sekä ystävällinen henkilökuntamme takaavat asiakkaidemme täyden tyytyväisyyden. Laajasta ruokalistastamme löytyy vaihtoehtoja moneen eri makuun. Tutustu kattavaan listaamme tarkemmin alla ja tule nauttimaan erinomaisesta ruuasta sekä mukavasta tunnelmasta!

Kotimaista pihvikarjan fileetä

Kaikki ravintolassamme tarjotut pihvit on valmistettu suomalaisesta liharotuisesta nautakarjasta eli niin kutsutusta pihvikarjasta. Pihvirotuinen eläin kasvaa lihaksikkaammaksi kuin tavallinen nauta.


Pihvikarjarotuja on useita erilaisia, ja niiden keskinäinen paremmuus on makuasia. Me käytämme ravintolassamme eri rotujen lihaa erilaisten pihvien valmistamiseen. Rodut eroavat toisistaan muun muassa lihan koostumuksessa. Kaikille pihviroduille on tyypillistä, että niiden liha kerää vain vähän rasvaa, mutta joidenkin rotujen kohdalla liha marmoroituu eli kertyy lihassyiden väliin, joka antaa pihville aivan erityistä mureutta ja makua.


Hyvä ruoka ja erityisesti hyvät pihvit vaativat hyvät raaka-aineet. Suomalainen pihviliha on maailman huippua!

Tutustu lihan kavereiksi sopiviin punaviineihin